Mayfield Junior School

Education

Project Overview

The works comprised of the second phase of internal alterations to the existing ground floor classrooms and the construction of various pod extensions to form toilet blocks and all associated services whilst the remainder of the school remained occupied and fully functional.

The second phase was carried out in two Sections, both within the ground floor. Section 1 commenced June 2015 at the western end of the south elevation of the school, providing four classrooms with new toilet facilities and an external play area.  Section 2 started in October 2015, the works consisting of four classrooms at the eastern end of the south elevation, with new toilet facilities and an external play area. A toilet area at the southwest corner and two further classrooms at the west elevation are also included.

Details

Client
Portsmouth City Council